Diskusije : Računari i Internet

 Komentar
Kakva vrazja sinhronizacija?
mileva69
(knjigovodja)
09. oktobar 2013. u 19.03
Molim one upucene da mi kažu o cemu se radi.
Kupila sam da bi poklonila mojoj rodjaki novi laptop. Sve bi bilo u redu da prilikom otvaranja Windows 8 ovaj novi i djavolji operativni sistem nije tražio da zbog neke SINHRONIZACIJE upisem podatke o Email adresi,,jer inače neće da proradi.
Pa sam da to resim stavila podatke USERNAME i PASSWORD koji imam na HOTMAILu. NO, sada nešto razmišljam, kad sam ostavila poklon da zapravo drugi mogu doći, tacnije moja rodjaka koja inače nije vesta niti koristi vesto kompjutor, do moje korespondencije jer tamo je i username i lozinka.
Da li sada da promenim prosto lozinku jer je pitanje hoće li onda ludi operativni sistem dalje raditi na tom laptopu ako proverom ustanovi da sam ja pr omenila svoju lozinku i da data lozinka više ne vazi.
Uopste mi nije jasno zašto se trazi email adresa i lozinka, a nisam znala kako da dam laznu adresu i lozniku jer u tom slučaju operativni sistem nebi proradio. Da li je dakle potrebno nešto sada izmeniti i šta da radim,,inače moja rodjaka nema svoju email adresu,,i cudim se da je to uslov da proradi operativni sistem,,,neverovatno!!
OrbisTertius
23. novembar 2013. u 18.09
To nije nešto zbog čega bi trebala da brineš.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.