Diskusije : Računari i Internet

 Komentar
Problem sa Facebok / Vkontakte
sns888
(yrke)
15. maj 2013. u 13.03
Kada otvaram profile / fotografije na Facebook ili Vkontakte, normalno bi bilo da se otvori 10-20 fotografija, a da zatim idem na sledeću stranicu da bih otvorio sledećih 10-20. Međutim, kod mene se to otvara bez zaustavljanja. I da ima milion fotografija, otvaralo bi svih milion odjedanput. Normalno da mi se računar posle samo jednog ili dva minuta zakoči, i u najgorem slučaju moram ponovo da instaliram Windows, jer ništa ne funkcioniše. Eventualne viruse sam proveravao i sa Kasperski i sa Nod32, ali sve je u redu. Znači glavni problem je to što računar bude preopterećen. U čemu je problem? Kako da zaustavim to nenormalno otvaranje fotografija, tako da se ne otvara više od 10 fotografija odjednom?
sns888
(yrke)
19. maj 2013. u 15.29
Ima li ikoga u Srbiji da koristi Facebook?
Ako ima, interesuje me kako je moguće koristiti ga a da to ne zakoči računar već posle 2-3 minuta?
scputnik
20. maj 2013. u 00.37
FB normalno otvara sve slike ali umanjenog formata od jednom ali kod tebe sto zamrzne komp to je već neki drugi problem a da nebi pricao na pamet moras da objasnis šta imaš od uredjaja i koji ti je sistem ..
Idi na neki drugi komp i otvori tvoj nalog na FB i vidjet ćeš da je to tako kao sto ti kažem da kompjuter ti stvara problem ..
Da li je konekcija sa internetom losa, procesor preopterecen ili ram memoria to provjeri sam ..
Za ovo preopterecenje je uglanom su krivci neki zahtjevni programi koje startuje tvoj sistem a biće bolje da ih iskljucis i ostavi samo antivirus da radi ...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.