Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Smit izvjestaj na SB
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
19. maj 2024. u 12.00
„Vidim da korištenje batine daje rezultate, uključujući i vršenje pritiska na gospodina Dodika. To je način da se nosi sa takvim ponašanjem i da ga se stabilizira. ”

Dobro ilustrira koliko on ne poznaje zemlju i narode gdje bi trebalo da radi na dobrobit istih.

No prica on, prica Dodik, ono sto je bitno je ko pravi masine za glasanje koje je on nametnuo i koliku proviziju daje ta kompanija.
POLARIS
(доктор)
21. maj 2024. u 11.14
Перо дао сам ти лајк, неко од ових муслимана ти је дао минус, па сам то исправио. Да не буде како сам контра тебе.
C_A_B_O
21. maj 2024. u 13.43
Na ZALIS„ peeero i slični ne vide da Mile NIJE u centru niti je cilj! CILJ je sledeća runda unistenja Srba sa nestankom Republike srpske , poslEEE slijedi kombinacija oluje i ”reintegracije„ sa napustanjem svega u BIVSOJ bIh , prisajedinjenje Sanijaka Islamskoj Republic POSSRANIJEN, nezavisnos WojWodjine ...a dalje nema potrebe jer SRBI ionako BEZE iz srbijice iz naaaaakih 7000 razloga od kojih materijani NISU prvenstveni. Ono sto stane utopice se u migrantima i 2051ve SrbiSStan će promEniti zastavu u Zeleno-bEElo-ZelJeni sa zlatnim polUmesecom na sredini”
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
21. maj 2024. u 22.07
Savo,
Ne znam šta je veliki plan. Uzmi na što se svela Madjarska. Ali ljudi rade i cine svoj zivot boljim. Ne čini se da će Madjari nestati. Ne mislim ni da će Srbi i Hrvati nestati. Tvoje predvidjanje je po mom mišljenju malo vjerovatno. Ako se i ostvari, do nas je da ga sprijecimo. Ili ne.

Svi ex-yu gube stanovnike. KiM čini mi se najviše. Njemacka voli kad moj rodjak preko hrvatske firme dodje i za nikakve pare gradi Njemacku. Mislim vise vole to nego kad puca na „balije”.

Polaris, ne pratim pluseve i minuse. Bezbjedan si. :)

Vidjeh na politici da je anonima trajno banovan. Vise nećemo znati šta Bosnjaci misle. Steta.
C_A_B_O
22. maj 2024. u 13.40
MI ZNAMO šta ONI misle i RADE! Ne treba nam baija od baliluke da nas prosvjecuje... nego KAD ti zen aodluci da udje u razvonu „parnicu” da je nećeš mozdra SILOM drzati?

Isto ti je sa NEVOLJNIM narodima zarobljenim u LOšIM i sklepanim državama.

Nego ZAR ti STVARNO ne znaš STA ONI misle i rade? Kako nisi lijen a ni glup samo potrazi KOLIKO se Srba „tratilo” na teritoriju Federacija a koliko mUUUUja u Republiku Srpsku? Dal' se Srbi sa'ranjuju na federacijskim grobljima i dal se mUUUje sa'ranjuju u Republici Srpskoj...a kad nadjes odgovor mozebitbidne da dodjes „tooobe”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.