Diskusije : Politika

 Komentar
Mutiranje pticije gripe H5N1
bezdomni
(maestro)
04. maj 2024. u 06.03
Navodno je hiljade krava u USA oboljelo od mutanta pticije gripe,macke lutalice umiru a sa krava se pocelo siriti i na ljude..
Sto je najcudnije kod krava virus ne napada disajne puteve nego napada vime tako da je mleko od obolelih krava prepuno virusa..
Sprema li se nova pandemija,hoćemo li opet pod maske i u karantin???
LP Bezdomni.
ofarbaniboy
(varim)
04. maj 2024. u 06.18
Ustašo kaže se pticijeg gripa i cuvaj se toga virusa curane nosi kao rukom...
geriatrikus
(zvakac karamela)
04. maj 2024. u 06.28
Ништа се не распитуј, кауч у подрум, воде, конзерви и таригуза за првих 6 мјесеци, па што прије можеш да примиш све вакцине икад направљене...не знаш ти како то може мутирати...пређе у H4N2 или још грђу варијанту Н2N3, o H7N1K2 не смијем ни да мислим, па док не изолују вирус и направе вакцину са 100% заштитом, да се макар мало заштитиш.
Подуплај маску, бриле на очи, угаси свјетло, навуци ролетне и без панике!
Види са Јоцком, нека ти мало помогне да напишеш писмо својој влади да ти обезбиједе украјинску вакцину, оне су најбоље.
Са срећом!
ofarbaniboy
(varim)
04. maj 2024. u 07.06
Smislio ustaša način da se uvuche u prkno „glavnim”facama na forumu...
zlatiborac
04. maj 2024. u 09.35
Zapadna propaganda je cudo nevidjeno, utoliko sto tamo njima svako zlo, potice i dolazi sa istoka, pa tako ovaj, a između ostalpg i svaki drugi grip.

Obzirom da je Kina postala najopasniji, tj. najzesci protivnik koji ugrozava demonkratski Zapad - grip se na kineskom kaže; ju daj sun.

p.s. na engleskom; You die soon !
C_A_B_O
04. maj 2024. u 12.56
u SRBIJI pobili svinje...da nema krmetine, das' baliluk ne sJekira.

Ove ubijaju goveda da LJUDI predju na TRAVU.

Sad krave u Olandiju ubijaju sto PRDE...još malo će i ljude sto PRDE...ko nebi PRDIJO kad pase trevu?

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
04. maj 2024. u 13.41
C_A_B_O,

>'... ko nebi PRDIJO kad pase trevu?'
- - -

Апсолутно си у праву. Овде имамо очигледан пример говечета са клепетушом после испаше, под псеудонимом geriatrikus. Фрустриран као да се напасао детелине, муче, прежива, прди, чешће курвински пува и смрди.

geriatrikus
(zvakac karamela)
04. maj 2024. u 16.39
Кад смо већ код примјера nешто од прије око 3 године када је Јоцко елиминисао себе као било каквог саговорника у било каквој дискусији, озбиљној или неозбиљној и оставио себе једино као предмет какве зајебанције с времена на вријеме:
====================================
sansui1(audiofil) 19. septembar 2021. u 16.13
Lorka,
Доказ да си острашћен и неотесан...
-----------------------------
Jocko4(observer)н19. septembar 2021. u 16.29
sansui,
Немам ништа против твог коментара, али бих те замолио да не копираш мој стил и надовезујеш на неке моје коментаре, јер се тиме ствара неpотребна конфузија. Поздрав.
-------------------------
sansui1(audiofil) 19. septembar 2021. u 16.54
Примљено Јоцко..нема љутиш.. имам и ја мој стил.. Cheers!
==========================================

Има ту још много материјала када Јоцко са својих мноштво креираних надимака разговара, себе хвали, а остале куди, лупа себи плусеве, осталима минусе и дијели моралне придике свима около.
Мисли Јоцко да је његов веома ниски интелектуални ниво плафон мимо кога се не може, па се сирома упеца у сопствену мрежу на првом кораку. Тужно...још ако је старији човјек, онда баш срамотно и јадно. Колико ли је тај човјек био ниподаштаван у животу да је дошао у фазу да лијечи комплексе и диже самопоштовање хвалећи сам себе на интернету међу анонимцима.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
05. maj 2024. u 00.47
geriatrikus,

>'Кад смо већ код примјера nешто од прије око 3 године када је Јоцко елиминисао себе као било каквог саговорника у било каквој дискусији,...'
- - -

Да, до те мере сам себе елиминисао као саговорника, толико да, као већ проваљен „карактерни” позадинац, не можеш ни један коментар у било којој теми да срочиш, а да не покушаш да ме прозовеш и скренеш ми пажњу на себе. Твој познат „интелектуални” ниво су паланачко отрцавање и измишљање неадекватних аналогија.
***

>'Има ту још много материјала када Јоцко са својих мноштво креираних надимака разговара, себе хвали, а остале куди, лупа себи плусеве, осталима минусе и дијели моралне придике свима около.'
- - -

Баш ми тежак и неопростив тај „грех” због ника sansui. Видим да те прогања и дође ми жао.
Решење је просто: замисли да сам антиваксер и гарантовано ти више неће сметати sansui. Или, да се чешће јављам као sansui, док се не навикнеш ?

Постао сам нестрпљив - никако да наведеш остале моје никове. Ђе је запело ?
Не би ме чудило да је и geriatrikus један од мојих „мноштва креираних” надимака.

Што се тиче твоје пројекције о моралним придикама и самохвалисању, у томе си непревазиђен нарцисоид и проваљен лажњак.

Смисли неко боље „оправдање” за твог саборца, који је користио два ника управо у истој Лоркиној дискусији, пре него што му је био привремено блокиран први ник. И сад користи два, а вероватно и трећи ник, „да би се његов глас чуо”. Ту глупост си изрекао и још ниси свестан - ако се његов глас протекле 3 године није чуо, онда се ничији глас уопште није чуо.

У толикој твојој моралној надобудности, чудно је да ниси приметио колико се и других антиваксера током пандемије јављало са више никова ?!
Један од њих је био најсмешнији; 17 година пре пандемије је тврдио да му је наводно 87 година, што би значило да се у време пандемије јављао у својој 104-тој години !? Супер! Кад сам му скренуо пажњу на тај податак, престао је да се јавља. Узгред, он је користио три ника.
Други је користио два ника, а мене критиковао због два ника.
Ту је и један који је користио па напустио први и сад користи други ник.
Како њима ниси пронашао IP адресу ?

P.S. Можда би Бил Гејтс могао да инвестира у проналажење вакцине против параноје, а geriatrikus би био идеални покусни клијенАт.


 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.