Дискусије : Политика

 Коментар
Scott Ritter: lov na Ukrajince razotkriva licemerj
Popaj
03. мај 2024. у 12.31
SCOTT RITTER: LOV NA UKRAJINCE RAZOTKRIVA LICEMERJE EU

Ukrajina pokreće sljedeći talas regrutiranja. Ukrajinski muškarci koji su pobjegli u EU također će biti regrutirani. Kao sredstvo pritiska, za njih su obustavljene konzularne službe. Poljska i baltičke države prve su zemlje EU koje su signalizirale svoju spremnost da učestvuju u novonastalom lovu na ukrajinske muškarce. Ljudska prava se više ne pominju. Bivši američki obavještajni analitičar i inspektor za oružje UN-a Scott Ritter to kaže ovako: „To jednostavno razotkriva licemjerje EU. [...] EU je već neko vrijeme dom licemjerja i ovo je samo šlag na torti ”kolač„.

Ukrajina čak ide toliko daleko da pronalazi smisao u hiljadama mrtvih na frontu. Ukrajinska novinarka Olga Len rekla je da je dobro kada zemlja nije tako gusto naseljena - ”prijatnije mjesto za život„. Za Rittera je neshvatljivo kako je Njemačka, sa svojom prošlošću, mogla podržati takvu ideju: ”Vjerujete li u istrebljenje nacionalnog stanovništva? Da li zaista želite samo sjediti i tolerirati ovu vrstu ludila koje dolazi od naciju kojoj navodno pripadate?„. Riter dalje analizira da je Lenova ideologija, koja nailazi na široku podršku u ukrajinskom rukovodstvu, u skladu s planovima nacističke Njemačke: riječ je o ”životnom prostoru„ na istoku i ”istrebljenju„ slovenskog stanovništva, a posebno Ukrajinaca koji govore ruski.

Sa Scottom Ritterom razgovarali smo i o tekućoj ruskoj ofanzivi na Harkov, strahovima SAD od razvoja vojnog saveza između Kine, Rusije, Irana i Sjeverne Koreje, te uspjesima sjevernokorejskog raketnog programa. Riter analizira da su SAD odavno izgubile suverenitet odvraćanja. U slučaju američkog napada, Ritter predviđa: ”Trenutno je sigurno da će Sjeverna Koreja odgovoriti nuklearnim oružjem koje će uništiti cijelu Južnu Koreju i Japan, a najvjerovatnije i neke američke gradove. Nadamo se da će logika prevladati, razum će prevladati, a Sjedinjene Države, Južna Koreja i Japan će prestati da zauzimaju agresivan stav prema Sjevernoj Koreji.

https://www.youtube.com/watch?v=DtU3SLN64U4
C_A_B_O
03. мај 2024. у 12.41
Bjezi ,bjezi ...al' od svojih nemo's pobjec'
C_A_B_O
03. мај 2024. у 14.18
Svi će Honi zavrsJet u Galicija Diviziji pre nove 2025
dr-mors
04. мај 2024. у 06.17
c_a_B_O se odomaćio u brazdi, neće da izadje...
Popaj
04. мај 2024. у 17.59
Scott Ritter: Ukrajina na rubu potpunog kolapsa
https://www.youtube.com/watch?v=L8esdvj9rZ8
dulebg
(posmatrach)
05. мај 2024. у 18.44
Olga Len rekla je da je dobro kada zemlja nije tako gusto naseljena - „prijatnije mjesto za život”
--
Овако нешто изјавити можда је страшније него побити 100 хиљада војника. То се директни подсмеваш њиховој смрти. Ко овако нешто изјави - слика је непатвореног ЗЛА.

Али не лези враже: у случају суђења овој мрцини - показало би се да је она тек бедни мали црв, неспособна да схвати шта је рекла. То је та БАНАЛНОСТ ЗЛА, о којој говори Хана Арент: највећи светски злочинци поподне су гајили руже, љубили децу, ишли у цркву ... Штавише - сви западни владари у овом тренутку су пудлице господара из сенке, а већ су скривили 600.000 мртвих само у Украјини, камо Газа ?!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.