Дискусије : Политика

 Коментар
Javna preduzeća za komunalne usluge
Branko-123
08. април 2024. у 04.23
Ovih dana smo videli kako u Javnom preduzeću za komunalne usluge vodovod u Boru njihovi zaposleni idu na teren službenim autom mrtvi pijani što je i dovelo do ove jezive tragedije. Oni nisu tako pijani bili na terenu samo tog dana već najverovatnije su takvi bili stalno na terenu. I šta je to Javno preduzeće preduzelo prema takvim pijandurama. Ništa, idu na teren a šta sve mogu takvi da naprave na terenu. Mogu da izazovu neke havarije, a tek ako vrše neke popravke možemo da zamislimo kako oni u takvom stanju mogu nešto da poprave. Da li je tako i u drugim javnim preduzećima za komunalne usluge. Može da se pretpostaviti da jeste. Zamislite zaposlene u EPS -u ako idu na teren pijani da popravljaju elektricne instalacije. Šta sve takvi mogu da naprave. Mogu tako pijani da nešto loše spoje pa da to izazove pozar po zgradama. Pa i ovo očitavanje brojila kada su hiljade domaćinstava dobili ogromne racune za struju. Da li su tako veliku potrošnju električne energije na brojila ocitavali pijani radnici. moguće.

Sve u svemu u tim javnim preduzećima zaposleni su izmakli kontroli, često su drski na šalterima, misle da im je sve dozvoljeno. Pa Bor nije veliki grad, svi su sigurno znali da su ova dvojica koji su počinili ovaj strašni zločin alkoholicari. I taj zločin je počinjen za vreme njihovog radnog vremena. Kako je moguće da se pijanim zaposlenima da automobil tog preduzeća da ga voze na terenu.

Sve su ovo pitanja kojima država mora da se pozabavi. Da se u ta Javna preduzeća uvede red.

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
08. април 2024. у 07.48
Branko,
Država to sam ja. Pa ne može covjek bas sve da stigne. ;)
dulebg
(posmatrach)
09. април 2024. у 05.10
Ја кад сам био мали није се пило у: Инфостану, Давиду Пајићу, војсци, полицији, ГСП, железници, ЈАТ-у, пошти, на градилиштима, по фабрикама и канцеларијама - ма ни капи! Кад вам кажем !! Не знам на бродовима ?!
MikaMira
(Voditelj)
09. април 2024. у 06.56
Juče je direktor JKP Vodovod Bor podneo ostavku iz moralnih razloga. Mogu samo na ovo da kažem: Svaka ti čast čoveče.

Taj covek iako nije ni za šta kriv ovim postupkom je pokazao da kod nas postoji postenje,odgovornost,dostojanstvo, hrabrost i moralnost. Ova njegova ostavka iz moralnih razloga nam daje nadu da u našoj lepoj Srbiji nije sve stalo, da možemo da vidimo svetlost, da možemo da se nadamo boljim danima jer evo postoje ovako dobri i pošteni ljudi i takvi treba da dobijaju visoke funkcije.

Još jednom, čoveče svaka ti čast.
Popaj
09. април 2024. у 07.10
dulebg
Ја кад сам био мали није се пило
****************************************
U pravu si Dule, nije se pilo...LOKALO SE!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.